Pianostämmare erbjuder klassisk Pianostämning

Piano och flygelstämmare för danska och utländska artister

Behöver du stämma ditt piano? Jag heter Carsten Beyer och har många års erfarenhet som piano - och flygelstämmare, samt som reparatör.

Jag fokuserar alltid på god kvalitet och klassiska traditioner i mitt arbete. Det är därför jag har kunder på många ställen i landet, som Köpenhamn, Roskilde och Hillerød.

Jag stämmer pianon och flyglar för alla typer av kunder, och jag kommer till både privata hem och till Kungliga teatern. En av mina speciella kompetenser är att jag stämmer med örat och inte med en maskin, denna metod säkerställer hög kvalitet på mitt arbete.​

Jag har utfört stämningar för många danska och utländska artister, som bland andra Bob Dylan, Bent Fabricius Bjerre och Zeelands symfoniorkester. Jag har också haft nöjet att stämma för många andra personligheter.

Jag tog examen från Danish Piano Voices & Instrument Makers Association 1894, men jag började redan arbeta för en pianostämmare när jag var 15 år. Jag tog min examen som piano- och flygelstämmare samt instrumenttillverkare 1981, varefter jag snabbt blev självständig.

Pianostämning och reparation av Pianon och flyglar

Jag har en egen verkstad där jag gör allt från små mekaniska justeringar till större huvudreparationer. Jag har en speciell förkärlek för Hindsberg-flyglar, men jag kan reparera allt från Søren Jensen-pianon till Steinway-flyglar.

Jag är ansluten till den Konglige Operan i Köpenhamn, där jag ansvarar för 20 instrument, främst på operan och i skådespelarhuset. Dessutom har jag varit lärling och anställd av bland andra Juul Sørensen, Andreas Christensen, Hindsberg och Jørgensen Brothers. Du kan hitta mer information om mig genom att läsa min profil.

Kontakta mig för att beställa stämning av piano och/eller flygel

​Du är mycket välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om pianostämning, reparation eller pris. Jag kan ge ett erbjudande, men ibland kan det vara nödvändigt att se pianot först. Kontakta mig om du behöver stämma ditt piano eller en reparation av ditt piano. Du kan ringa 079-068 37 38 eller skriva till e-post pianocb@gmail.com.

Professionell pianostämmare med passion för sitt yrke

​Upplev mannen bakom

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Underhåll

Underhåller du ditt Piano? Fukt och Mal kan skada ditt Piano. Få en översyn av ditt Piano, innan det är försent

veRKSTaD

Läs om stället, där det görs allt från små justeringar till stora reparationer.

sTäMMare

Det är just nu ca. 60 examinerade pianostämmare i  Danmark och ca. 25 Pianotekniker. Vi är en av dem.

Kontakt

079-068 37 38

Referenser

Här kan du se ett axplock av uttalanden från mina glada och nöjda kunder.